Welkom in onze SHOWROOM

DE SHOWROOM

U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Wij werken op afspraak gezien wij voor projecten veel op locatie zijn. Vanzelfsprekend vindt u hier de vloeren van Bastel parket maar ook een deel van ons design assortiment. Gewoon om inspiratie op te doen, mogelijkheden door te spreken of om direct spijkers met koppen te slaan. Neem nu contact met ons op!

bastel design showroom

Hoe wij werken

logo

Wij bieden ons volledig assortiment artikelen online aan. Een beperkt assortiment vindt u in onze showroom waar wij op afspraak werken. Mocht u een specifiek artikel willen bekijken neemt u dan eerst contact met ons op. Heeft u andere wensen? Geen probleem. Kom langs of maak uw wensen bij ons kenbaar via één van de contactmogelijkheden op onze website.

Gezien wij veel voor projecten op locatie werken vragen wij u een afspraak met ons te maken voor een bezoek aan de showroom.

Bewaren

showroom bastel parket amsterdam
showroom bastel design amsterdam
showroom amsterdam design
bastel parket amsterdam

Design is de balans tussen vorm & functionaliteit… het één kan niet zonder het ander.

– Bastel Design

Elegant Design

Voor iedereen bereikbaar.

Wij streven ernaar design toegankelijk te maken voor iedereen. Unieke producten tegen een uitstekende prijs.

Kwalitatief

Hoogwaardig

Een scherpe prijs houdt bij ons niet in dat we concessies doen aan de kwaliteit. Wij nemen geen genoegen met minder dan uitstekend!

Robuust

& om te leven.

Wij houden van duurzame materialen welke geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Mooie spullen moeten immers ook functioneel zijn!

Voor iedereen

Maar toch uniek

Veel van onze producten, zoals de tafels en trapbekleding zijn handgemaakt en daardoor altijd uniek. Massaproductie en inferieure kwaliteit zult u bij ons nooit vinden.

Divers

& op maat

Wij streven ernaar altijd nieuwe items te bemachtigen. Mocht er even niets bijzitten wat aan uw en onze verwachtingen voldoet? Dan maken we het gewoon op maat.

Creatief

& innovatief

Specifieke vraagstukken omtrent één van onze items? Geen punt, wij passen indien mogelijk het product aan aan uw wensen! Wij gaan ook graag voor u op zoek naar nieuwe oplossingen.

Ons verhaal

logo

Het begin

Met een voorliefde voor duurzaam hout zagen wij dat in de praktijk vloeren werden aangeboden met een verre van optimale prijs kwaliteitsverhouding. Wij vonden dat dit beter kon. Daad bij het woord gevoegd waardoor Bastel Parket onstond!

Vloeren die passen bij een woning en een stijl

Al snel merkten wij dat we vaak moesten sturen naar een type vloer welke aansluit bij een interieur, bij een stijl, een locatie. Hierdoor raakten wij steeds meer betrokken bij interieur gerelateerde vraagstukken.

Nieuwe generatie

Kiezen uit een catalogus is geen kunst. Een eigen stijl creëren, uniek en divers is dat wel. Dat is waar wij u graag bij helpen. Kijkt u rustig rond in onze shop of showroom, wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden.

woning rotterdam

Wij kunnen u aan uw droominterieur helpen

DOOR CREATIVITEIT, DUURZAME INNOVATIE EN VASTBERADENHEID.

Bewaren

Bewaren