bastel design

Shop ervaring

winkelt u graag online of komt u liever langs? Zelfstandig of liever met advies? Bij ons heeft u de keuze, full service, op maat of volledig online!

bastel design

Ook zakelijk

U richt uw kantoor liever wat unieker in dan het standaard pand van de overburen? Geen punt, wij richten uw zakelijke werkomgeving op een eigentijdse maar functionele manier in..

bastel design

Persoonlijk contact

Geen vervelende keuzemenu’s, beperkte openingstijden of slechte bereikbaarheid. Gewoon ouderwets persoonlijk contact wanneer u dat wenst. Met een kop koffie in onze showroom of gewoon telefonisch of per mail.

bastel design

Betrouwbaar & vertrouwd

Leest u er gerust de vele reviews op na. Wij zijn er trots op dat onze klanten blij met onze service en producten zijn. Wij zijn ondertussen een vertrouwd gezicht in de vloerenbranche en bouwen daarop voort met onze designcollectie.

Wij leveren ook maatwerk!

Eigen ideeën? Zit uw smaak er net niet bij in onze shop? Onze service gaat ver, neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden.

0
Custom made tafels
0
Tevreden klanten
0
Online verkopen

Wij staan voor u klaar!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Hoe het werkt

Onze shop werkt als iedere andere online winkel. Ondanks de soms forse afmetingen ziet u helder en overzichtelijk de prijs en verzendkosten vermeld. Buiten de shop om zijn er ook nog eens vele mogelijkheden, hiervoor neemt u contact met ons op via één van de vele mogelijkheden. Hieronder ziet u ons creatieve proces bij een ‘custom’ opdracht:

Creativiteit

We denken individueel na wat we voor onze opdrachtgever kunnen betekenen. De ideeën brengen we in bij stap 2.

Analyse

We bespreken de haalbaarheid van alle ideeën. Hoe lang gaat het duren, wat gaat het kosten, kunnen we de kwaliteit garanderen?

Uitwerken

We werken het best passende idee volledig uit en bespreken dat met u als klant. Waar nodig schaven we bij.

Lancering

De uitvoering; afspraken maken en opleveren. Zo snel kan het gaan!

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

Waanzinnige tafel met een epoxy coating. Had dit elders gezien waar het ver buiten mijn budget lag. Chris en René hebben dit voor minder dan de helft voor elkaar weten te boksen. Top service gewoon!
Adrie
Ons nieuwe winkelpand ligt er prachtig bij, de visgraatvloer is een echte blikvanger en we krijgen er veel leuke reacties over. Ook de tafel, klok en lampen zijn meer dan bijzonder! Leuke samenwerking met de mannen van Bastel…
Valerie
Nette levering na goed geinformeerd te zijn. Kortom, alles keurig!
Sjors van Geel
Wij zijn super tevreden en komen wanneer we opnieuw iets nodig hebben zeker terug!
van de Heijden

Wij helpen u graag verder

IN ONZE ONLINE SHOP, SHOWROOM OF VIA ‘CONTACT

NEEM CONTACT MET ONS OP