Er wordt al zachtjes gefluisterd dat beton ciré de trend van 2016 wordt. Nu willen wij niet op de zaken vooruit lopen maar we kunnen wel vast verklappen dat het erg mooi is. En uniek, veel aanbieders van deze bijzondere techniek zult u nog niet zijn tegengekomen!

Geen zorgen, Bastel Design loopt alvast op de zaken vooruit en heeft de tafels dan ook met onmiddellijke ingang opgenomen in haar assortiment. Heeft u toch liever een traditionele massief houten eetkamertafel, salontafel of tafelbank? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Kiest u uit één van de vele mogelijkheden op de website of vraag eenvoudig een offerte aan voor uw droom ontwerp. U kunt ook langskomen in onze showroom om onder het genot van een kopje verse koffie uw wensen te bespreken. Maakt u hiervoor liefst wel even een afspraak!

Beton ciré is een echt betonnen afwerking op een tafelblad (ook toepasbaar op muren, aanrechtbladen, meubels etc.). Voor tafelbladen is het perfect toepasbaar op MDF, dat is dan ook ons basismateriaal voor een beton ciré tafel. Het blad wordt maar liefst drie maal behandeld met een laagje echt en puur beton. Dit geeft een uniek, robuust en eigenzinnig karakter aan de tafel. Het combineert dan ook prachtig met een onderstel in staal. Maar wellicht hebt u liever een koperkleurig onderstel, of fel rood? Aan u de keuze. Onze tafels in de shop hebben talloze variaties echter is dat nog maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos!

Onderstel Nova MDF eetkamertafel